Korte behandeling

Tijdsduur 45 min.  

Reiniging, peeling, epileren, massage met masker, oogcrème en dag- of nachtcrème.

Acne behandeling

Tijdsduur 45 min.

Reiniging, eventueel peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, masker en dag- of nachtcrème.

Nieuw !! Relax behandeling

Tijdsduur 75 min. 

Voetbadje, korte gezichtsbehandeling (reiniging, peeling, gezichtsmassage en masker). Tijdens het masker krijgt u een ontspannende voetmassage en als afsluiting en een nek, schouders en rugmassage.

Standaard behandeling

Tijdsduur 90 min.

Reiniging, peeling, epileren, vapozone, verwijderen onzuiverheden, massage, masker, oogcrème en dag- of nachtcrème.

Seizoensbehandeling

Tijdsdduur 100 min.

Een luxe gezichtsbehandeling, met op het seizoen afgestemde cosmetica. Bevat veel extra werkstoffen en altijd een speciaal masker.

Microdermbrasie behandeling

Tijdsduur 45 min.

Een mechanische peeling van de huid om de dode huidcellen te verwijderen. De huid zal nu beter werkstoffen opnemen, een betere doorbloeding krijgen en de aanmaak van nieuwe cellen word gestimuleerd. Poriën worden minder grof en pigmentvlekjes en rimpeltjes kunnen vervagen.

Het beste resultaat bereik je door dit in kuurverband te doen.

Hotstone massage

Tijdsduur 60 min. 

Bij de hot stone massage worden tijdens de massage hete platte stenen op het lichaam gelegd. Het is een hele effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep in de huid. Een absolute weldaad voor lichaam en geest!

Pedicure behandeling

Tijdsduur 45/60 min.

Desinfecteren van de voeten. knippen, frezen en verzorgen van de nagels. Verwijderen van eelt. Behandeling van kloven en likdoorns(eksteroog/eeltpit). Ter afsluiting een verzorgende voetcreme.

Manicure

tijdsduur 30 min

Het verzorgen van de handen, vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen en een voedende handencreme en eventueel lakken van de nagels.

Speciale extra’s tijdens de behandeling:

 

Ampul

Ampullen bevatten veel werkstoffen. In de behandeling worden ampullen veel gebruikt onder het masker of de massage. Voor thuisgebruik kan een kuur worden gevolgd van 7 dagen. Dit is echt een boost voor je huid!

Collageen masker

Collageen werkt zeer effectief in de behandeling tegen fijne rimpeltjes en droogtelijntjes. De huid word optimaal gehydrateerd en verkrijgt meer stevigheid.

Modelage masker

Een exclusief masker dat vloeibaar word aangebracht en na een kwartier in een keer wordt verwijderd. De werking is optimaal met een ampul eronder. Doordat het masker de huid afsluit kunnen de werkstoffen van de ampul extra goed intrekken. Een mooi resultaat!